27 Mayıs 2010 Perşembe

DAÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ'NDEN FİDAN DİKİMİ "SİZİN DE DİKİLİ BİR FİDANINIZ OLSUN"


Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından 21-26 Mart Orman Haftası'nda doğal ve kültürel hayatı desteklemek amacıyla Bedis Piknik Alanı'nda düzenlenen fidan dikme etkinliğine birçok öğrenci katıldıİletişim Fakültesi ve Orman Dairesi Müdürlüğü’nün işbirliğiyle yapılan sosyal sorumluluk projesi, Kuzey Kıbrıs’taki boş alanları güzelleştirmek ve gençlerde çevre bilincini artırmak amacıyla 21 Mart Pazar günü saat 10:30’da başlayan fidan dikimi yaklaşık iki saat sürdü.

Çeşitli ağaç türlerinden oluşan 60 fidan etkinliğe katılan gönüllü öğrencilerce Bedis Piknik alanına dikildi. DAÜ üniversitesi öğretim üyesi Umut Ayman da öğrencilere destek olmak amacıyla etkinliğe katıldı. Umut Ayman, Gazimağusadaki yeşillik alanlarının artırılmasının ve daha güzel bir çevre oluşturmanın gelecek kuşaklar için gerekli olduğunu vurguladı.

Dikime katılan İletişim Fakültesi ögrencileri, etkinlikte dikilen fidanların kendileriyle birlikte can bulduğu için çok mutlu olduklarını söylediler. 24.03.2010- MHA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder